تاثیر مغزها و دانه گیاهان بر هوش و حافظهبیماری های مغزی به خصوص بیماری های مزمن مانند آلزایمر رو به افزایش است و در این شرایط باید به تغذیه افراد توجه بیشتری شود. - ایسنا/زنجان کارشناس تغذیه گفت: بیماری های مغزی به خصوص بیماری های مزمن مانند آلزایمر رو به افزایش است و در این شرایط باید به تغذیه افراد توجه بیشتری شود. سیده راضیه موسوی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه اهمیت قدرت حافظه در تصمیم گیری سریع و عملکرد خوب مغز هر روز بیش از پیش پررنگ می شود، اظهار کرد: علاوه بر راه هایی که برای تقویت حافظه و سلامت مغز توصیه می شوند باید مصرف خوراکی های مفید برای مغز را هم رعایت کرده تا منجر به تقویت آن شود. وی با بیان اینکه خوراکی های مفید برای مغز مواد مغذی هستند تا مغز بتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند، افزود: مغز به گلوکز به عنوان یک منبع انرژی به انواع ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها برای محافظت در برابر آسیب ها و به اسیدهای چرب برای عملکرد سلول های مغزی نیاز دارد. موسوی اذعان کرد: آجیل ها و دانه ها منبع مناسبی از پروتیین، مواد معدنی، ویتامین E اسید چرب امگا 6 و مقداری آمینواسید ضروری هستند که برای کارکرد مغز بسیار موثر هستند. او اضافه کرد: به دلیل دانه و آجیل های مغذی اینکه منابع خوبی از ویتامین B و فولیک اسید می باشند از خوراکی های مفید برای مغز محسوب می شوند فو برچسب ها: بیماری های مغزی - بیماری - تغذیه - انواع ویتامین ها - حافظه - آلزایمر - کارشناس تغذیه |
آخرین اخبار سرویس: |